Ykkösvalintana OviPro

Sp-Koti: ”Kun asiakkuuden arvo nousee, tarvitaan yhä enemmän ja parempia työkaluja tukemaan asiakkuussuhteita.”

”Meidän ketjulla on ollut aina hyvä yhteistyö Alman henkilöiden kanssa. On ollut helppoa ja mukavaa kehittää yhdessä asioita ja löytää molemminpuolinen ymmärrys nopeasti.”

– Jukka Rantanen, Sp-Koti Oy – toimitusjohtaja

Säästöpankkiryhmään kuuluva Sp-Koti -ketju perustettiin 2011 ja on sittemmin kasvanut franchising-pohjalta yli 80 toimipistettä kattavaksi ketjuksi. SpKoti on ollut alusta alkaen Alma Median KIVI-välitysjärjestelmän käyttäjä. Toimitusjohtaja Jukka Rantanen on ollut palveluun hyvin tyytyväinen. 

Mukana OviProta kehittämässä

Rantanen kehuu järjestelmän räätälöintejä, jotka ovat hoituneet kohtuullisella työmäärällä ja kustannuksilla. Vaikka KIVI saakin mieheltä helppokäyttöisyydestään kehuja, ovat odotukset OviProta kohtaan isot. Sp-Koti olikin innolla mukana auttamassa sen kehitystyössä.

Toimivaa yhteistyötä vuosikymmenien ajan

Rantanen on almalaisille tuttu kasvo vuosien takaa. Onpa joidenkin almalaisten kanssa tehty yhteistyötä jopa vuosikymmenien ajan.

Digitalisaatio ei vie välittäjän työtä, se korostaa sitä

Vaikka digitaaliset palvelut paranevat ja tehostuvat, jää välittäjälle yhä ratkaiseva rooli kiinteistönvälityksessä. Itse asiassa, alati kehittyvä digitalisaatio antaa aikaa ja mahdollisuuksia kohdata ja palvella asiakkaita yhä enemmän kasvotusten

Nykyaikainen järjestelmä antaa tilaa olennaiseen

Tutustu myös muiden asiakkaidemme ajatuksiin