Ykkösvalintana OviPro

KIVIn valinnut Leuku LKV arvostaa ison talon vakautta

“Tässä työssä pyörät pyörivät niin nopeasti, etten haluaisi lähteä monta kertaa kokeilemaan uusia järjestelmiä. Valitsimme KIVIn, koska sen takana on ison talon tuki ja osaaminen.”

– Kari Leuku, kiinteistönvälittäjä LKV, KJK – Leuku LKV

Kiinteistönvälittäjä (LKV, KJK) Kari Leukulle kiinteistönvälitys on elämäntapa, jonka hän oppi jo lapsena. Hän päätyi alalle isänsä Seppo Leukun, Tampereen Huoneistokeskuksen pitkäaikaisen johtajan ja Leuku LKV:n perustajan jalanjäljissä.

Yli 30-vuotisen uransa aikana Leuku on todennut, ettei kiinteistönvälittäjän töitä voi tehdä, jos niitä ei tee kunnolla. Samalla hän on hyväksynyt kiireiset, usein pitkiksi venyvät päivät.

PDX:n alasajo pakotti vaihtamaan välitysjärjestelmää

Leuku LKV siirtyi KIVIn asiakkaaksi, sillä heidän alusta lähtien käyttämänsä kiinteistönvälitysjärjestelmä PDX ajetaan alas. Leuku LKV oli 1990-luvulla kehittämässä PDX:ää, joten se rakennettiin pitkälti yrityksen toiveiden mukaan. Kari Leukulle se oli toimiva työkalu loppuun asti.

Uudeksi järjestelmäksi valittiin KIVI, sillä Leukulle oli tärkeää voida luottaa samaan kumppaniin pitkälle tulevaisuuteen.

KIVIn asiakaspalvelu saa ison kiitoksen

Vaihto PDX:stä KIVIin toteutettiin kevään ja alkukesän aikana. Nyt KIVIssä on jo ehditty toteuttaa niin digitaalisia kuin perinteisiä kauppoja ja vuokrausta. Kaikki, mitä on tehty, on onnistunut.

Ville Törmä – KIVI asiakastuesta (vas.) ja Kari Leuku

Leuku kiittää erityisesti KIVIn asiakaspalvelua, jolle hän antaa arvosanaksi “äärimmäisen hyvä”.

“En voi muuta sanoa, kuin että iso kiitos heille. Olemme soittaneet tukeen aina tarvittaessa, ja heillä on ollut vahva ymmärrys siitä, että järjestelmän käyttö on meillä nyt erilaista. Henkilökunta on ollut todella avuliasta, ja kaiken kiireen keskellä apua on poikkeuksetta saanut nopeasti.”

OviPro on luonteva jatko KIVIlle

Tulevan OviPron Leuku näkee ennen kaikkea entistä kehittyneempänä versiona KIVIstä. KIVIn asiakaspalvelu on kuunnellut yrityksen toiveita, ja useiden niistä on luvattu toteutuvan OviProssa.

Tutustu myös muiden asiakkaidemme ajatuksiin