Usein kysytyt kysymykset

Kootut vastaukset yhdessä paikassa

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Asiakastukemme on mielellään avuksi, jos tarvitset apua uuden palvelun käyttöönotossa tai sinulla on kysyttävää.

Yhteystiedot

Palvelemme arkisin klo 10–16 numerosta 010 633 8200, ja sähköpostitse osoitteesta asiakastuki[at]ovipro.fi.

Puhelun hinta 010-yritysnumeroon 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääset kirjautumaan OviProhon www.ovipro.fi -sivuston oikean yläkulman ”Kirjaudu sisään” -painikkeen kautta Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun tunnuksillasi. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä käyttäjätunnuksesi päivittyy Alma-yritystunnukseksi, ja järjestelmä tarkistaa, onko salasanasi riittävän vahva. Tietoturvan varmistamiseksi järjestelmä saattaa pyytää sinua vaihtamaan salasanasi. Olethan asiakastukeemme yhteydessä, jos tarvitset apua kirjautumisessa.

Etuovi.com sopimuksesi sisältö ja ehdot säilyvät ennallaan, eikä sopimusta tarvitse uusia. OviPro Starter -palvelupaketti korvaa aiemmin käytössä olleen Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun. OviPro Starterin käyttö sisältyy Etuovi.com -palvelun hintaan. Sisäänkirjautuminen OviProhon tapahtuu tutuilla Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun tunnuksillasi, jotka päivittyvät ensimmäisellä kirjautumiskerralla Alma-yritystunnuksiksi. Pääset kirjautumaan OviProhon www.ovipro.fi -sivuston oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu sisään” -painikkeen kautta.

Uudistamme yritysasiakkaidemme työkalut. Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelu siirtyy tammikuussa 2023 Alma Median uuteen OviPro järjestelmään, jonka käyttö on helppoa, sujuvaa ja intuitiivista. Näet esimerkiksi tilastot helppolukuisina visuaalisina graafeina. OviPro Starter -palvelu korvaa siis Etuovi.com Sopimuspalvelun ja kaikki Etuovi.comin asiakkaat voivat käyttää sitä veloituksetta.

Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun siirtyminen OviProhon on uuden järjestelmän ykkösvaiheen lanseeraus, joka antaa esimakua OviPron helposta ja intuitiivisesta käytöstä. Kehitämme OviProta jatkuvasti ja pitkällä tähtäimellä asiakkaiden palautteen ja toiveiden mukaan. Tulevaisuudessa OviPro tuo ennennäkemättömän laajat digitaalisen asuntokaupan palvelut yhden kirjautumisen taakse. Palvelukokonaisuuden laajeneminen jatkuu käsi kädessä välitysalan kehityksen kanssa.

Pystyt ostamaan Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteita parilla klikkauksella OviPron Kohteet-osion kohdelistauksen, kohteen etusivun tai kohdekohtaisten tilastojen kautta. Laskutus tapahtuu tuttuun tapaan toimiston kuukausittaisen Etuovi.com-laskun yhteydessä.

Uutuutena mukana myös mm. Nousu-oston ajastus ja massaostaminen sekä somelisänäkyvyystuotteiden mainoksen esikatselu tuotteen oston yhteydessä.

Ei ole. Kaikki Etuovi.comin asiakkaat voivat käyttää OviPro Starteria, sillä työkalu kuuluu Etuovi.com -palvelun hintaan. Julkaisemme vuonna 2023 laajemman, maksullisen OviPro Standard -palvelupaketin. Voit kuitenkin jatkaa edelleen maksuttoman palvelun käyttöä, jos se riittää tarpeisiisi.

Löydät ilmoitusten julkaisuun ja tilastojen katseluun käyttämäsi palvelut OviPro Starterista. Palvelun käyttö kuuluu Etuovi.com palvelun hintaan.

Sisäänkirjautuminen OviProhon tapahtuu tutuilla Etuovi.com Sopimusasiakaspalvelun tunnuksillasi, jotka päivittyvät ensimmäisellä kirjautumiskerralla Alma-yritystunnuksiksi. Kirjaudut vain sisään ja nautit entistä paremmasta palvelusta.

OviPro Starter -sivusto on käytössä tammikuusta 2023 alkaen. Sen avulla julkaiset ja hallinnoit ilmoituksia Etuovi.comissa ja voit ostaa kohteillesi lisänäkyvyyttä. Kaikki digitaalisen asuntokaupan palvelut saat käyttöösi, kun OviPro Standard -palvelupaketti julkaistaan vuoden 2023 aikana. Voit kuitenkin jatkaa edelleen OviPro Starterin käyttöä, jos se riittää tarpeisiisi.

Alma Media tarjoaa jo nyt kiinteistönvälittäjille markkinoiden johtavan KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän, josta vaihdat helposti OviProhon haluamanasi ajankohtana. Jos olet KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän asiakas, otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme, milloin olisi hyvä hetki siirtyä OviProhon. Yrityksellesi parhaan ajankohdan päätät itse, mutta olemme tukenasi ja apunasi koko siirtymäajan ja kun aloittelet uuden järjestelmän käyttöä. KIVI pysyy käytössä, kunnes kaikki asiakkaat ovat siirtyneet OviProhon.

Jos käytössäsi on jokin muu kiinteistönvälitysjärjestelmä ja olet kiinnostunut OviProsta, ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää palvelusta ja siitä, miten huolehdimme tietojesi turvallisesta ja vaivattomasta siirrosta.

OviPro tuo ensimmäistä kertaa kaikki asuntokaupan ammattilaisen tarvitsemat palvelut yhden kirjautumisen taakse, eikä sinun enää tarvitse poukkoilla järjestelmästä toiseen. Muita OviPron tuomia mullistuksia ovat esimerkiksi valintoihin mukautuva työnkulku, ajantasaiset muistutukset ja kahdensuuntaiset rajapinnat, joiden avulla tieto kulkee sujuvasti OviPron, yrityksesi omien tietojärjestelmien ja asuntokaupan viranomaispalvelujen välillä.

Ensimmäinen OviPro-palvelupaketti eli OviPro Starter on tarjolla tammikuusta 2023 alkaen. Sen käyttö kuuluu Etuovi.comin asiakkaille veloituksetta ja sen kautta voi julkaista ilmoituksia, hallinnoida, katsoa tilastoja ja ostaa lisänäkyvyyspalveluita Etuovi.comiin.

Digitaalisen asuntokaupan kaikki vaiheet kattava OviPro Standard -paketti julkaistaan vuoden 2023 aikana. Samana vuonna tarkentuu myös OviPro Premium -paketin ennennäkemättömän laajat työkalut.

Lisätietoja OviPro-palvelupaketeista ja niiden hinnoista näet täältä >

OviPron ensimmäinen vaihe OviPro Starter on tarjolla tammikuusta 2023 alkaen, ja sen käyttö kuuluu Etuovi.comin asiakkaille veloituksetta. OviPro Starterin kautta voit julkaista ja hallinnoida ilmoituksia, katsoa tilastoja sekä ostaa lisänäkyvyyspalveluita Etuovi.comiin.

Digitaalisen asuntokaupan kaikki vaiheet kattava OviPro Standard -paketti julkaistaan vuoden 2023 aikana. Samana vuonna tarkennetaan myös OviPro Premium -paketin ennennäkemättömän laajat työkalut. Standard ja Premium -palvelupakettien hinta vaihtelee paketin sisällön ja yrityksesi käyttäjämäärän mukaan.

Löydät OviPro:n ajantasaisen hinnaston täältä >

Ei huolta, me huolehdimme tietojen turvallisesta ja oikea-aikaisesta siirrosta puolestasi. Varmistamme, että sinulla on koko ajan tarvittavat tiedot käytössäsi, ja että historiatiedot pysyvät turvallisesti tallessa.

Haluamme tehdä siirtymisen OviProhon sinulle mahdollisimman helpoksi. Asiakaspalvelumme on aina mielellään avuksi, jos tarvitset apua uuden palvelun käyttöönotossa tai sinulla on kysyttävää.