Usein kysytyt kysymykset

Kootut vastaukset yhdessä paikassa.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Asiakastukemme on mielellään avuksi, jos tarvitset apua uuden palvelun käyttöönotossa tai sinulla on kysyttävää.

Palvelemme arkisin klo 10–16 numerosta 010 633 8200, ja sähköpostitse osoitteesta asiakastuki@ovipro.fi.

Puhelun hinta 010-yritysnumeroon 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %) soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääset kirjautumaan OviProhon www.ovipro.fi -sivuston oikean yläkulman (mobiilissa hampurilaisvalikon) ”Kirjaudu sisään” -painikkeen kautta Alma-yritystunnuksellasi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata uuden salasanan ”Unohtuiko salasanasi?” -linkin kautta. Olethan asiakastukeemme yhteydessä, jos tarvitset apua kirjautumisessa.

OviPro Starter on ilmainen työkalu, jonka käyttö kuuluu Etuovi.com -palvelun hintaan. Löydät kaikki ilmoitusten julkaisuun ja tilastojen katseluun tarvitsemasi palvelut OviPro Starterista.

Pystyt ostamaan Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteita parilla klikkauksella OviPron Kohteet-osion kohdelistauksen, kohteen etusivun tai kohdekohtaisten tilastojen kautta. Laskutus tapahtuu tuttuun tapaan toimiston kuukausittaisen Etuovi.com-laskun yhteydessä.

Voit myös tarvittaessa ajastaa Nousu-lisänäkyvyyden sinulle sopivaan ajankohtaan ja ostaa Nousuja massaostona useammalle kohteelle samalla kerralla. Somelisänäkyvyystuotteiden (Startti ja Nousu Plus) mainoksen esikatselu on kätevä tapa tarkistaa lopputulos jo tuotteen oston yhteydessä.

OviPro Starter kuuluu Etuovi.comin asiakkaille veloituksetta ja sen kautta voit julkaista ja hallinnoida ilmoituksia, katsoa tilastoja sekä ostaa lisänäkyvyysratkaisuja Etuovi.comiin.

OviPro Standard kattaa kaikki tarvittavat työkalut toimeksiantojen ja koko asuntokaupan kaaren hallintaan. Standardin kautta pääset hyödyntämään myös kaikkia digitaalisen asuntokaupan mahdollisuuksia.

OviPro Premium tarjoaa Standard-paketin lisäksi kaikki tärkeät asiakkuuden hallinnan (CRM) työkalut.

Lisätietoja OviPro-palvelupaketeista ja niiden hinnoista näet täältä >

OviPro tuo ensimmäistä kertaa kaikki asuntokaupan ammattilaisen tarvitsemat palvelut yhden kirjautumisen taakse, eikä sinun enää tarvitse poukkoilla järjestelmästä toiseen. Muita OviPron tuomia mullistuksia ovat esimerkiksi valintoihin mukautuva työnkulku, ajantasaiset muistutukset ja kahdensuuntaiset rajapinnat, joiden avulla tieto kulkee sujuvasti OviPron, yrityksesi omien tietojärjestelmien ja asuntokaupan viranomaispalvelujen välillä.

OviPro Starter on kaikille Etuovi.com yritysasiakkaille veloitukseton. Standard ja Premium -palvelupakettien hinta vaihtelee paketin sisällön ja yrityksesi käyttäjämäärän mukaan. Ota yhteyttä myyntiin, niin katsotaan yrityksellesi sopivin ratkaisu yhdessä. 

Löydät OviPro:n ajantasaisen hinnaston täältä >

Ei huolta, me huolehdimme tietojen turvallisesta ja oikea-aikaisesta siirrosta puolestasi. Varmistamme, että sinulla on koko ajan tarvittavat tiedot käytössäsi, ja että historiatiedot pysyvät turvallisesti tallessa.

Haluamme tehdä siirtymisen OviProhon sinulle mahdollisimman helpoksi. Asiakaspalvelumme on aina mielellään avuksi, jos tarvitset apua palvelun käyttöönotossa tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää OviPron käytöstä.

Seuraathan meitä jo?

Se kannattaa, sillä julkaisemme viikottain ajankohtaisia asioita, tilastotietoa sekä vinkkejä. Nähdään somessa!