Ykkösvalintana OviPro

Aitoasunnot hyppäsi ensimmäisenä yrityksenä OviProhon

Neljällä paikkakunnalla toimiva Aitoasunnot siirsi alkuvuodesta 2024 ensimmäisenä yrityksenä koko välitystoimintansa OviProhon. Luova johtaja Jesse Haaja on tyytyväinen rohkeaan ratkaisuun, sillä Aitoasunnot on päässyt vaikuttamaan OviPron kehitykseen paraatipaikalta.

Aitoasunnot-kiinteistönvälitysliike joutui tärkeän päätöksen eteen, kun yrityksen käyttämä PDX-välitysjärjestelmä ajettiin alas vuoden 2023 lopussa. Vaihtoehtoja punnittiin tarkasti puolen vuoden ajan, ja tutun järjestelmän tilalle valittiin lopulta Alma Median OviPro. Palvelu oli vielä pilottivaiheessa, mutta Aitoasunnoilla oli vankka luottamus isoon toimijaan ja uskallusta hypätä uuteen.

OviPron puolesta puhuivat myös hyvä käyttökokemus ja kehitys mobiili edellä. Haajan mielestä palvelua oli selvästi lähdetty rakentamaan oikeasta näkökulmasta.

Kuuntelevaa asiakaspalvelua

Haaja on ollut tiiviisti mukana OviPron käyttöönotossa ja toiminut teknisenä tukena Aitoasuntojen päässä. Hän kertoo siirtymän PDX:stä OviProhon menneen sujuvasti ja nopeasti, kiitos Alma Media aktiivisen ja saman tien reagoivan asiakaspalvelun.

Asiakaspalvelun avoimuus ja kuunteleva asenne näkyvät myös päivittäisessä yhteistyössä.

Kehitystyöstä hyötyä molemmille

Haajan mukaan uuden palvelun käyttöönotto jo pilottivaiheessa oli hyödyllinen kokemus niin Aitoasuntojen kuin OviPron näkökulmasta.

OviPro tehostaa ja vauhdittaa työtä

Puolen vuoden kokemus uudesta palvelusta on ollut positiivinen. OviPro on esimerkiksi vauhdittanut kohdetietojen ja kuvien lisäämistä. Yhteistyössä Grinhousen kanssa tuotetun plugin-lisäosan avulla kohteet ja niihin tehdyt muutokset siirtyvät OviProsta reaaliajassa yrityksen kotisivuille, Aitoasuntojen oman brändin mukaisina.

Lisäksi palvelu auttaa välittäjiä muistamaan pieniä asioita, kun kaikki työhön liittyvä tieto löytyy yhdestä ja samasta paikasta.

Tutustu myös muiden asiakkaidemme ajatuksiin