Ykkösvalintana OviPro

Asuntokauppa Hanna&Hanna palasi toimintavarman KIVIn käyttäjäksi

“Luotettava kiinteistönvälitysjärjestelmä on tärkeä osa Asuntokauppa Hanna&Hannan asiakaspalvelua. Järjestelmän on oltava koko ajan saatavilla, eikä esimerkiksi päivityksistä saa aiheutua sekaannusta tai ikäviä yllätyksiä.”

– Hanna Koponen, Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV

Vuonna 2014 läheiset työkaverit Hanna Koponen ja Hanna Johansson perustivat oman yrityksen tehdäkseen kiinteistönvälitystä omalla tyylillään. Näin syntyi Asuntokauppa Hanna&Hanna LKV, joka työllistää tänä päivänä kuusi välittäjää. Tiimi tulee lähitulevaisuudessa kasvamaan, sillä toiminta laajenee Länsi-Uudeltamaalta Kanta-Hämeen alueelle.

Luotettava kiinteistönvälitysjärjestelmä on tärkeä osa Asuntokauppa Hanna&Hannan asiakaspalvelua. Järjestelmän on oltava koko ajan saatavilla, eikä esimerkiksi päivityksistä saa aiheutua sekaannusta tai ikäviä yllätyksiä.

Järjestelmän saatavuus ja kattavuus avainroolissa

Asuntokauppa Hanna&Hannan ja KIVIn tiet erkanivat tilapäisesti vuonna 2021, kun Koponen lähti mukaan kehittämään uutta välitysjärjestelmää. KIVI vastasi kuitenkin lopulta paremmin yrityksen tarpeisiin, ja se otettiin vastikään uudelleen käyttöön. Paluun ensisijainen syy oli KIVIn toimintavarmuus kaikissa tilanteissa.

Lisäksi Asuntokauppa Hanna&Hannassa tehdään paljon niin huoneistojen kuin kiinteistöjen DIAS-kauppoja: noin 90 prosenttia yrityksen asuntokaupoista hoidetaan kokonaan digitaalisesti. Välitysjärjestelmistä ainoastaan KIVI tukee tällä hetkellä kaikkia DIAS-kauppamuotoja.

Pitkä kokemus tuo luottamusta Alma Mediaan

Asuntokauppa Hanna&Hanna palvelee tyypillisten asunto-osake- ja kiinteistökauppojen ohella haastavissa toimeksiannoissa, kuten kiinteistön määräosan tai kuolinpesän kaupoissa tai asunnon myynnissä avioerotilanteessa. Näissä onnistumisen edellytyksenä on, että kiinteistönvälitysjärjestelmä on lakiasioiden osalta sataprosenttisesti ajan tasalla.

Koponen perustelee paluuta KIVIin myös hallinnollisten toimien sujuvuudella ja luotettavuudella.

“Kasvavassa yrityksessä laskutuksen ja raportoinnin pitää pyöriä automaattisesti ja ilman huolta siitä, ovatko tiedot varmasti oikein.”

Seuraavana askeleena uusi OviPro

Siirtymä takaisin KIVIin sujui vaivatta Alma Median avustuksella. Tulevana keväänä Asuntokauppa Hanna&Hannalla on toiveena ottaa käyttöön uusi OviPro, josta Koponen on saanut hyvän ja modernin ensivaikutelman.

Koponen ja hänen kollegansa tekevät paljon töitä kännykällä esimerkiksi odotellessaan esittelyissä, ja parhaimmillaan tarjouksia on tullut lähetettyä jopa saunan lauteilta. Ei ihme, että OviPron mobiilikäyttö on Asuntokauppa Hanna&Hannalle erityisen tervetullut ominaisuus.

Asuntokauppa Hanna&Hanna siirtyy OviProhon heti, kun palvelussa on kaikki tarvittava valmiina. Siihen asti toimeksiannot laidasta laitaan hoituvat KIVIssä luotettavasti ja toimintavarmasti.

Tutustu myös muiden asiakkaidemme ajatuksiin