Ykkösvalintana OviPro

Koto LKV luottaa kokeneeseen toimijaan: “Välitysjärjestelmä on työkaluna elintärkeä.”

“Alma Median järjestelmä on aina ollut erittäin hyvä, toimiva ja luotettava, ja sitä on pystytty kehittämään koko ajan. Erityisesti korona-aikana sopeutuminen digitaalisiin toimintatapoihin oli äärimmäisen nopeaa.”

– Niina Eskelinen, Koto LKV omistaja, toimitusjohtaja

Vuonna 2020 perustetun Koto LKV:n omistajalla ja toimitusjohtajalla Niina Eskelisellä on pian kahden vuosikymmenen kokemus asuntojen myynnistä. Alma Median KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmä on ollut hänelle avaintyökalu aiemmissa työtehtävissä isojen välitysketjujen esihenkilönä. Jatkaminen saman kumppanin kanssa tuntui luontevalta myös omassa yrityksessä.

Eskelisen välitysliikkeessä työskentelee hänen itsensä lisäksi kaksi muuta välittäjää ja valokuvaaja. Uudelta OviPro-järjestelmältä hän uskoo saavansa apua sekä johtamistyöhön että työntekijöiden arkeen.

Manuaalinen työ edistyy kuin huomaamatta

Mobiilikäytön lisäksi Eskelinen näkee OviPron tärkeimpinä ominaisuuksina sen toimintavarmuuden kaikilla alustoilla, kokonaisvaltaisuuden ja päivittäisen työn helpottamisen.

“Kiinteistönvälitysjärjestelmään täytyy voida luottaa, sillä se on meille sähköinen arkisto, joka kattaa koko liiketoimintamme. Lisäksi on hienoa saada samaan paikkaan kaikki ne tiedot, mitä nyt poimimme eri tahoilta. OviPro tulee automatisoimaan paljon siitä manuaalisesta työstä, mitä nyt teemme. Sen avulla asiat edistyvät kuin huomaamatta.”

Alma Media tuntee välittäjän vastuut

Pitkän uransa aikana Eskelinen on seurannut välittäjän erilaisten vastuiden jatkuvaa kasvua. Alma Median kohdalla hän tietää, että kiinteistövälitysjärjestelmän kehityksessä osataan huomioida lakisääteiset velvollisuudet.

Kumppanilta, jolla asuntomyynnin käytännöt ovat hallussa, Eskelinen osaa odottaa myös iloisia yllätyksiä.

“Odotan uutta OviPro-järjestelmää innolla, sillä toivon siltä sellaisia uusia ominaisuuksia, joita en ole edes uskaltanut kuvitella”, hän summaa.