Ykkösvalintana OviPro

Kodit On -välitysliike näkee alan tulevaisuuden valoisana – kiitos OviPron kaltaisten uudistusten

“Digitaalinen kaupankäynti yleistyy koko ajan, ja muutaman vuoden päästä HTJ2 on olennainen uusi osa asuntokauppaa. OviPron kaltainen palvelualusta, josta on suora yhteys viranomaispalveluihin ja DIASiin tulee säästämään aikaa ja helpottamaan uudenlaista kaupankäyntiä tuntuvasti.”

– Päivi Kuuttinen, Kodit On LKV omistaja

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n hallituksen sekä Laatu- ja koulutusvaliokunnan jäsen Päivi Kuuttinen jos kuka tietää, mitä kiinteistönvälitysalalla tapahtuu. Vuodesta 2002 alalla toiminut Kuuttinen pyörittää omaa Kodit On -välitysliikettä Pirkanmaan Kangasalla. Lisäksi hän on mukana Huoneistotietojärjestelmää kehittävässä HTJ2-työryhmässä. Toimialan tulevaisuus innostaa Kuuttista, sillä digitalisaatio ja entistä paremmat järjestelmät helpottavat välittäjän stressiä.

Välitysjärjestelmän vaihto onnistui sujuvasti

Kuuttinen vaihtoi Alma Median KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmään viitisen vuotta sitten. Yrityksen luottohenkilöt tulivat nopeasti tutuiksi, ja ohjeita ja apua on ollut tarjolla niin järjestelmän opetteluun kuin päivittäiseen käyttöön.

Kuuttinen arvostaa Alma Median luotettavuutta tietosuojan ja -turvallisuuden sekä lain vaatimusten osalta. Hän kertoo asunnon myyntiin kuuluvan yhä enemmän pakollisia tarkastuksia ja muuta lakiin liittyvää huomioitavaa.

“Uskon, että tulevaisuudessa kaikki rahanpesua ja terrorismia estävät tarkastukset saadaan suoraan OviPro-järjestelmään. Voin myös luottaa sataprosenttisesti, etteivät yritykseni ja asiakkaideni tiedot katoa bittiavaruuteen ja että ne säilytetään laissa määrätyn ajan”, hän sanoo.

Odotukset korkealla OviPron suhteen

Kuuttinen aikoo ottaa OviPron testikäyttöön jo heti sen alkumetreiltä. Näin uusi alusta tulee tutuksi, ja sitä pääsee myös osaltaan kehittämään.

Tutustu myös muiden asiakkaidemme ajatuksiin