Ykkösvalintana OviPro

Glik toivoo järjestelmältä dynaamisuutta, turvallisuutta ja ajantasaisuutta

“Uskon, että hyvä henkilökohtainen myyntityö pysyy muodissa koko elinikäni. Mitä helpommin tieto on käytettävissä ja hyödynnettävissä, sitä varmemmin välittäjä pitää langat käsissään ja pystyy auttamaan asiakasta”

– Leo Aaltonen, Glik LKV toimitusjohtaja

Glik LKV toimitusjohtaja Leo Aalto

Marraskuun 2022 lopulla Glik LKV juhli 10-vuotissyntymäpäiväänsä. Samalla tuli täyteen vuosikymmen Alma Median KIVIn asiakkaana. Jo 18 ammattilaista työllistävä Glik on kasvanut yhdeksi Pirkanmaan suurimmista välitysliikkeistä, mutta KIVI toimii edelleen sen välittäjien päivittäisen työn perustana. Lisäksi yrityksen oma CRM- eli asiakashallintajärjestelmä on integroitu rajapintojen avulla KIVIin.

Integraatioiden avulla tieto sopimuksista ja muista kontaktipisteistä siirtyy suoraan KIVIstä Glikin CRM-järjestelmään, jolloin sitä pystytään hyödyntämään asiakassuhteissa. Myös välittäjien toimintaa ja tavoitteita voidaan seurata kätevästi.

Huippuarvosana asiakaspalvelulle

Yhteistyöstä Alma Median asiakaspalvelun sekä myynti- ja kehitystiimien kanssa Aallolla on vain hyvää sanottavaa. Erityisesti reagointinopeudesta hän antaa yhteyshenkilöille arvosanan kiitettävä plus.

Luotettava palvelu turvaa myös asiakkaat

Jos Aalto saisi valita kolme ominaisuutta uudelle OviPro-palvelukokonaisuudelle, ne olisivat dynaamisuus, turvallisuus ja ajantasaisuus.

OviPro tulee täyttämään toiveet, sillä kahdensuuntaisen tiedonsiirron ansiosta palvelukokonaisuus kommunikoi entistä tehokkaammin välitysliikkeiden omien tietojärjestelmien kanssa. Kirjautuminen uudella Alma-yritystunnuksella vie tietoturvan seuraavalle tasolle, ja alan vaatimuksia kartoitetaan jatkuvasti niin lainsäädännön ammattilaisten kuin OviPron kehitykseen osallistuvien asiakkaiden kanssa.

Mitä vähemmän järjestelmiä, sen parempi

Aalto odottaa OviProlta myös helpotusta vaihteluun useiden palvelujen ja järjestelmien välillä. Pääsy yhden kirjautumisen kautta kaikkiin tarvittaviin tietoihin on tervetullut uudistus, joka antaa välittäjälle mahdollisuuden keskittyä myyntiin.

Tutustu myös muiden asiakkaidemme ajatuksiin