OviPron kautta julkaistiin
ensimmäinen ilmoitus

Maanantaina 9.1. iisalmelainen Kiinteistönvälitys Kortelainen Oy julkaisi Etuovi.comiin myynti-ilmoituksen paikallisesta omakotitalosta. Ilmoituksen tekee historialliseksi se, että se oli ensimmäinen OviPro-järjestelmän kautta tehty ilmoitus.

Kortelaisen myyntisihteeri, LKV Kati Kallio kertoo yrityksen olleen innolla mukana, kun mahdollisuus OviPron testiporukkaan liittymisestä ilmaantui.

– Tiesimme vanhojen järjestelmien rajallisuudet ja halusimme nähdä, mitä uusi kokonaisuus tarjoaisi. Esittely vakuutti ja halusimme kokeilla heti, miten OviPro toimii. On mukavaa olla uudessa mukana.

Ensikokemus sujui varsin hyvin

– Ainahan uudessa on haasteensa, mutta tekemällä oppii. OviPro on hyvin selkeä ja jo parin julkaisun jälkeen homma alkoi sujua. Ja kun huomasimme jossain parannettavaa, OviPron porukka korjasi sen viipymättä. Hyvin olemme yhteistyössä sitä kehittäneet, Kati kertoo mielissään.

Kortelaisen välittäjät odottavat OviPron helpottavan arkea ja parantavan asiakaskokemusta.

– Toivomme OviProlta helppoutta ja käytännöllisyyttä asioiden hoitoon. Sen myötä voimme tarjota asiakkaillemme, niin ostajille kuin myyjille, uutuudentunnetta ja parempaa palvelua. Heitä vartenhan tätä tehdään, Kati Kallio toteaa.

OviPro elää alkuvuonna tiivistä testivaihetta. Järjestelmää kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa vauhdilla pitkin vuotta. Pysy kuulolla ja kerromme jatkossa lisää, miten pääset tutustumaan uuteen järjestelmään.

Voit kysyä OviPron mahdollisuuksista myös suoraan meiltä >

Tutustu myös muihin tiedotteisiimme