Ensimmäinen versio
OviPro Standardista nyt käytössä!

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että OviPron kehitystyö on sujunut suunnitellusti kevään aikana. OviPro Standard -paketin tärkeimmät alkuvaiheen toiminnot on nyt toteutettu, ja ensimmäiset KIVI käyttäjät ovat päässeet siirtämään toimintansa OviPro välitysjärjestelmään. Vaikka palvelu on täysin uusi ja eroaa aiemmasta, on asiakkaidemme käyttökokemus ollut positiivinen ja käyttö on lähtenyt sujuvasti liikkeelle.

OviPro on suunniteltu palvelemaan kaikenkokoisia välitysliikkeitä, olivatpa ne sitten pieniä paikallisia toimijoita tai valtakunnallisia ketjuja. Olemme kuunnelleet tarkasti palautteita ja toiveita kehitystyön aikana, sillä haluamme varmistaa, että järjestelmä vastaa erilaisia tarpeita ja mahdollistaa sujuvan toiminnan erinomaisella käyttökokemuksella kaikille välittäjille.

Vuoden toisella puoliskolla jatkamme niiden osa-alueiden ja toiminnallisuuksien toteuttamista, jotka kattavat koko välitysprosessin aina asiakkaasta kauppaan saakka.

Vielä ei kuitenkaan tarvitse kiirehtiä OviProhon siirtymisessä! Yrityksesi voi rauhassa jatkaa KIVIn käyttöä. Laajemmat siirtymiset OviPron käyttöön tulevat tapahtumaan vuoden 2024 ja 2025 aikana.

Tutustu myös muihin tiedotteisiimme